Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

02.06.2024 14:25

У Вознесенівському парку зацвіла «Квітка миру»

66598a64ced04__квіти-гол.jpg

31 травня працівники комунального підприємства «Титан» пліч-о-пліч з волонтерами благодійного фонду «Джерело єдності» чаклували над великою клумбою у запорізькому ландшафтному парку «Вознесенівський». Так вони готували містянам подарунок до 1 червня.

- До нас звернулись представники благодійного фонду «Джерело єдності» з пропозицією прикрасити квітами клумбу у цьому парку до Дня захисту дітей. Ми з радістю привітали таку ініціативу і на цьому тижні «титанівці» почали готували ґрунт для висадки квітів. А зараз працюємо тут однією командою, - розповіла заступниця директора КП «Титан» Олена Петрик.

Ця акція - перша «квіткова» благодійність фонду «Джерело єдності».

- Дякуємо міській владі і КП «Титан» за підтримку нашої ініціативи. Ми хотіли зробити подарунок місту до Дня захисту дітей, адже у Вознесенівському парку завжди буває багато родин з дітьми. Розробили дизайн рослинної композиції «Квітка миру», бо діти – це наші квіти, і ми дуже хочемо щоб вони жили у мирному Запоріжжі. А «титанівці» допомогли втілити наш задум, - відзначив директор запорізького благодійного фонду «Джерело єдності» Андрій Омельчак.

Загалом «Квітка миру» складається з 4,5 тисяч рослин. Це петунії, цинерарії, газанії. Всі ці квіти виростив на своїй ділянці у селі Матвіївка під Запоріжжям волонтер фонду «Джерело єдності» Андрій Карпенко. Він не лише безоплатно надав квіти, а й сам їх висаджував.

Спільна робота з комунальниками надихнула волонтерів прикрасити квітами й інші запорізькі парки.

квіти1.jpg квіти2.jpg квіти3.jpg квіти4.jpg квіти5.jpg квіти6.jpg квіти7.jpg