Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

02.06.2024 14:55

До уваги запоріжців, які електронною поштою зверталися до ЦНАПу 1 та 2 червня

665c5ea7e7a0e__o_1hiftnika1n851ra6oksnkdqnda.jpg

За інформацією КП «Центр управління інформаційними технологіями», через ворожий обстріл Запоріжжя, який відбувся в ніч на 1 червня, в роботі одного з провайдерів мережі «Інтернет», який обслуговує міський ЦНАП, спостерігалися проблеми. Як результат, враховуючи великий наплив пошти, поштовий сервіс не встигав обробляти всі листи, які надсилалися до міського Центру надання адміністративних послуг м. Запоріжжя 1 та 2 червня.

У поштовому сервісі налаштовано автоматичну відповідь, яка сповіщає автора листа про те, що адресат, у цьому випадку міський ЦНАП, отримав лист громадянина. Автори всіх листів, які було прийнято, отримали таку автовідповідь.

Важливо! Якщо ви надіслали лист до ЦНАПу першого-другого червня, але не отримали подібну автоматичну відповідь, будь ласка, продублюйте свій лист.

Зазначимо, це може бути важливим. Адже, наприклад, з 1 по 5 число кожного місяця до ЦНАПу надсилають листи власники житлових приміщень, які прихистили внутрішньо переміщених осіб на безкоштовній основі, для отримання компенсації витрат.