Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

05.06.2024 15:40

Комунальники роблять місто чистішим

66604ec74c25d__IMG_2317.jpg

В усіх районах Запоріжжя інтенсивно виконуються роботи з благоустрою.

Значна увага приділяється центральному проспекту міста – Соборному. Наприклад, сьогодні роботи велися на ділянці проспекту Соборного в Олександрівському районі. Працівники КРБП «Зеленбуд» та КП «ЕЛУАШ» провели комбіноване прибирання.

"Зеленбудівці" виполювали поросль у лунках дерев, готуючи їх до підживлення та поливу, а "елуашівці" слідом за ними прибирали тротуар та проїжджу частину.

Для забезпечення ефективного та якісного комбінованого прибирання роботу комунальників координує районна адміністрація.

– У районі створено робочу групу, до складу якої увійшли представники комунальних підприємств, керуючих компаній та районної адміністрації. Основне завдання цієї групи – скоординувати та правильно використати людський ресурс. Спланувати усі роботи так, щоб  забезпечити чистоту та порядок у районі та місті, – розповів голова Олександрівської районної адміністрації Валерій Мостовий.

Разом з тим райадміністрація співпрацює з підрядними організаціями, які виконують роботи з вивезення гілля, прибирання стихійних звалищ, покосу трави тощо.

Голова району зазначає, що підтримка чистоти та порядку в місті є вкрай важливою. Однак основними проблемами в Олександрівському районі залишаються стихійні звалища, які створюють самі ж мешканці, та вандалізм. Важливо розуміти, що створення та підтримка чистого і привабливого міського середовища – це спільна відповідальність кожного мешканця. Тож запоріжців закликають поважати працю інших, зберігати порядок та дбайливо ставитися до того, що вже зроблено.

IMG_2288.jpg IMG_2292.jpg IMG_2294.jpg