Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

06.06.2024 13:20

Програми підтримки стартапів

66618e610d6fc__6634a7e69cd3e__startap.png

Департамент економічного розвитку міської ради  інформує підприємців про актуальні грантові програми для стартапів станом на червень 2024 року.

1. Венчурний фонд Angel One надає стартовий капітал для масштабування стартапів, заснованих на технологіях, інноваціях та інтелектуальній власності, розроблених українськими засновниками.

Усі деталі за посиланням.

2. Український фонд стартапів і Western NIS Enterprise Fund розпочав Грантову програму підтримки українських технологічних компаній.

Ініціатива спрямована на активний розвиток інновацій, економічне підсилення країни та підвищення глобальної конкурентоспроможності українських проєктів. У рамках програми планується виділити загальну суму 2,5 млн доларів США на підтримку перспективних українських компаній на стадіях pre-seed та seed.

Усі деталі за посиланням.

3. Гранти для стартапів з інноваційними рішеннями у виробничому секторі (ЕІТ).

Метою програми є підтримка, масштабування та прискорення перетворення промислових стартапів на впливових гравців у європейській виробничій екосистемі. 

Програма відкрита для стартапів з рішенням на рівні технологічної готовності TRL 6 або вище, які наразі залучають фінансування або, бажано, вже перебувають у поточному раунді фінансування та відповідають наступними характеристиками: 

розробляють нові продукти/послуги/рішення для виробничих клієнтів та мають бізнес-модель «бізнес для бізнесу» (В2В);

мають інноваційний продукт/послугу, що сприяє досягненню принаймні однієї зі стратегічних цілей, тематичних напрямів та пріоритетних технологій, продуктів та/або рішень ЕІТ у сфері переробної промисловості;

мають в команді відповідну ділову та технічну експертизу;

демонструють надійне бізнес-планування.

Доступна фінансова підтримка від 50 000 до 500 000 євро на компанію.

Усі деталі за посиланням.

Кінцевий термін подання заявок: 16.12.2024.