Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

07.06.2024 10:30

Оберхаузен продовжує підтримувати запоріжців

6662b3672913c__1.jpg

Вже не перший рік благодійники з міста-побратима Оберхаузена підтримують Запоріжжя, надаючи гуманітарну допомогу міським лікарням та вразливим родинам.

Цього разу допомогу у вигляді мікроавтобуса для міської дитячої лікарні №5 надали волонтери благодійної організації «Oberhausen Hilft». Це була ініціатива звичайних містян Оберхаузена – вони зібрали кошти та придбали авто саме для потреб маленьких пацієнтів цього закладу.

- Вдячні партнерам, які підтримують нас, розуміють наші потреби, і найголовніше – допомагають. Завдяки цьому ми стаємо більш стійкими, а наші лікарі можуть рятувати ще більше людей, - зазначила Регіна Харченко.

Координацію доставки такого цінного подарунка до Запоріжжя здійснювали спільними зусиллями КП «Інститут розвитку міста Запоріжжя» та відділу міжкультурної співпраці Оберхаузена.

- Цей мікроавтобус дуже необхідний для нашого лікувального закладу, передусім у лікувальному процесі - перевезення пацієнтів для паліативного та стаціонарного лікування, транспортування маломобільних категорій пацієнтів. Також для виїздів на консультації до вузькопрофільних спеціалістів, і для перевезення дітей, які перебувають на етапі позбавлення батьківського піклування, - розповіла директорка міської дитячої лікарні №5 Ірина Кулєш.

66f4f21a-2d1f-468b-acfb-f08f4d17fb1b.jpg