Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

07.06.2024 12:32

Системний ремонт дитячих майданчиків у Дніпровському районі

6662d3be181fc__гірка-гол.jpg

Навесні цього року працівники Дніпровської райадміністрації м. Запоріжжя провели комплексне обстеження усіх дитячих та спортивних майданчиків району. Були визначені пріоритетні локації, де потрібно провести першочергові роботи з відновлення.

- В оперативному управлінні Дніпровської районної адміністрації наразі перебуває 197 дитячих та 53 спортивних майданчиків. Після обстеження ми виявили, на яких майданчиках є аварійні елементи, які треба замінити. А ті конструкції, де ремонт уже неможливий, демонтувати, метал здати як брухт, а виручені за нього кошти повернути до міського бюджету. У районі є багато завдань з благоустрою, але тут справа йде про наших дітей. Не можна допустити, щоб діти травмувалися на гірках, тому ми знаходимо резерв коштів, щоб на майданчиках могли відпочивати діти, а батьки були за них спокійні, - відзначив в.о. голови Дніпровської районної адміністрації Володимир Грянистий.

Наразі вже відремонтовано 12 майданчиків району, які потребували першочергової турботи. Сьогодні йдуть роботи за адресою вул. Портова, 2а. Як розповів представник підрядної організації Роберт Рогожніков, перед ними стоїть завдання полагодити лави, елементи настилу підлоги та опорної стійки ігрового комплексу,  замінити зношені дерев’яні бруси, зачистити стару фарбу і оновити фарбування усіх конструкцій. Планують впоратися за один день.

гірка-1.jpg гірка-2.jpg гірка-3.jpg гірка-4.jpg гірка-5.jpg