Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

07.06.2024 12:57

Роботи з благоустрою у Комунарському районі

6662d6892d099__480271eb-1bc4-40dc-b26d-d71832e1ba01.jpg

У Запоріжжі активно продовжуються роботи для підтримання чистоти, безпеки та комфорту містян.

Як повідомили в Комунарській райадміністрації, минулого тижня на території району було виконано низку важливих робіт.

Поточний ремонт дитячих майданчиків. Підрядною організацією проведено роботи з ремонту елементів дитячих майданчиків за адресами: вул. Олімпійська, 10 та вул. Європейська, 9.

Утримання зупинок міського транспорту. Фахівці районної дільниці ШЕД № 6 КП «ЕЛУАШ» за графіком виконали роботи на 53 зупинкових комплексах.

Утримання доріг та тротуарів. На пр. Соборному, вул. Володимира Українця та вул. Чумаченка проводилися роботи з утримання доріг та тротуарів від наносного ґрунту та випадкового сміття. Це сприяє збереженню чистоти та порядку на вулицях району.

Очищення газонів та утримання урн. Працівники районної дільниці КРБП «Зеленбуд» щоденно очищали газони від сміття на площі понад 300 тис. кв. м та 250 урн.

Збір скошеної трави та покіс. Зібрано скошену траву на площі понад 31 тис. кв. м та виконано покіс трави на площі понад 24 тис. кв. м.

Роботи з освітлення. Фахівці КП «Запоріжміськсвітло» виконали огляд та наладку мереж зовнішнього освітлення за заявками, які надійшли на «15-80», на Набережній магістралі, вул. Чумаченка, вул. В. Українця, а також фарбування стійок дорожніх знаків.

Очищення опор від оголошень. Працівники КП «Запоріжелектротранс» проводили роботи з очищення опор від оголошень на вул. Космічній та вул. Чумаченка, а також покіс трави біля ТП-25 на вул. Чумаченка.

Крім того, впродовж тижня було проведено видалення порослі на вул. Космічній (38 од.), фарбування лавок у сквері біля районної адміністрації (2 од.) та урн (10 од.), висадку квітів у сквері біля районної адміністрації (1740 од.), щоденний полив зелених насаджень, підмітання доріжок у парках на площі понад 7 тис. кв. м, та навантаження зеленої маси та сміття обсягом 4 т.

Ці роботи сприяють поліпшенню зовнішнього вигляду міста, створюють комфортні та безпечні умови для мешканців і відвідувачів, а також допомагають зберегти Запоріжжя чистим та зеленим.