Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

07.06.2024 14:17

В Олександрівському районі тривають роботи з благоустрою

6662eb21caaf8__IMG_2292.jpg

Як повідомили в Олександрівській районній адміністрації, у районі не припиняються роботи з наведення ладу на території та вирішення важливих питань життєдіяльності. В райадміністрації розповіли, що вдалося виконати протягом тижня – з 31 травня по 6 червня.

Так, районна адміністрація забезпечує координацію робіт комунальних підприємств  та служб щодо організації заходів з благоустрою на території району та підтримання належного санітарного стану внутрішньо квартальних територій житлового фонду району. 3 цією метою були проведені такі види робіт:

  • інавантаження, подрібнення та вивезення гілля;
  • збирання та перевезення безпечних відходів;
  • покіс трави на внутрішньоквартальних територіях;
  • звалювання дерев на прибудинкових територіях;
  • поточний ремонт елементів дитячих і спортивних майданчиків.         

Також в межах території проведена робота з обстеження на предмет виявлення фактів розміщення інформаційних стендів, дощок, вивісок, зовнішньої реклами, інформація на яких розміщується російською мовою. За звітний період таких об’єктів виявлено не було.

Організовані  роботи  з очищення русла річки Суха Московка. Працівники комунальної спеціальної воєнізованої аварійно-рятувальної служби, із залученням спеціалізованої техніки комунального підприємства «ЕЛУАШ», виконали роботи з розпилювання та вивезення повалених дерев, очищення русла pічки від наносного сміття.

Наведення благоустрою на території району триватиме і надалі.