Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

10.06.2024 10:10

У 9-й міській лікарні рятують пацієнтів

6666a1d059aa2__photo_5359793361055242947_y.jpg

Відділення загальної хірургії 9-ї міської лікарні Запоріжжя: цілодобова невідкладна допомога та сучасні стандарти лікування.

У відділенні загальної хірургії 9-ї міської лікарні щороку проводять близько 4 тисяч операцій, які охоплюють широкий спектр патологій – від невідкладної хірургічної патології до важких септичних захворювань.

З початком повномасштабної війни в лікарні збільшився відсоток пацієнтів, які постраждали від військової агресії. Кваліфіковані хірурги медзакладу цілодобово готові надати таким пацієнтам невідкладну хірургічну допомогу у повному обсязі, використовуючи новітні технології та сучасне обладнання.

–  Завдяки новим покращеним умовам в операційному блоці ми ефективно рятуємо складних пацієнтів, які потребують негайних оперативних втручань. Після ремонту відділення у нас значно покращилися умови для перебування та реабілітації після операцій, – розповідає завідувач відділення «Загальна хірургія» КНП «Міська лікарня №9», заслужений лікар України Юрій Товбін.

Спектр хвороб, які лікують у відділенні загальної хірургії, максимально широкий. Починаючи від невідкладних – гострого апендициту, шлунково-кишкових кровотеч, гриж, закінчуючи важкими септичними захворюваннями. Сертифіковані лікарі хірургічного відділення мають усі можливості для надання допомоги пацієнтам навіть з онкологічними захворюваннями. Медперсонал регулярно удосконалює свої вміння на закордонних та вітчизняних курсах підвищення кваліфікації.

Висококваліфікований персонал хірургічного відділення готовий будь-якої миті надати пацієнтам саме ту допомогу, якої вони потребують – від оперативних втручань та симптоматичної терапії до післяопераційної реабілітації та психологічної підтримки.