Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

13.06.2024 15:25

Продовжується формування Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності

666ae5a024790__162ea5ce-6e98-4b4b-8a1b-46312d434b93.jpg

У Запоріжжі продовжується робота над формуванням складу Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Запорізькій міській раді.

Передбачається, що Координаційна рада буде постійно діючим консультативно-дорадчим органом, який утворюється при Запорізькій міській раді з метою участі в оцінюванні ефективності державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності, координації діяльності суб’єктів відносин у зазначеній  сфері на території міста.

До складу Координаційної ради планується включити представників органів державної влади, місцевого самоврядування, правоохоронних органів, Збройних Сил України, Національної гвардії України, громадських організацій, освітян, вчених, експертів та інших.

До складу Координаційної ради може бути делеговано не більш як по одному представнику від інституту громадянського суспільства. Строк повноважень Координаційної ради становитиме два роки.

Пропозиції щодо включення до складу Координаційної ради приймаються до 16 червня включно управлінням позашкільної освіти, виховної роботи та національно-патріотичного виховання департаменту освіти і науки міської ради у паперовому (м. Запоріжжя, пр. Маяковського, 4, кабінет №4) та електронному (сканована копія на електронну пошту upr.povr.don@zp.gov.ua) вигляді.

Більш детальна інформація в оголошенні, розмішеному на сайті міської ради за посиланням.