Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

19.06.2024 11:10

У 62-й гімназії провели «День відкритих дверей»

66714d99bf098__IMG_2703.JPG

Захід, покликаний презентувати батькам та учням гімназії №30 всі потужності нового навчального закладу, днями відбувся у 62-й школі. Для дітей підготували розважальну програму, батьки поспілкувалися з керівництвом та відвідали екскурсію гімназією.

Директорка гімназії № 62 Ірина Пархоменко зауважила, що обидва навчальні заклади тісно пов’язані між собою, адже багато педагогів є випускниками гімназії №30. До того ж вчителька 30-ї школи Лідія Ткаченко майже 30 років була директором гімназії №62, тому і філософія 30-ї школи, і її освітні стандарти продовжують жити в 62-й гімназії.  

Під час спілкування з адміністрацією навчального закладу батьки цікавилися, як буде організоване вивчення другої іноземної мови у старших класах, про організацію змішаного формату навчання, облаштування укриття і тому подібне. На свої питання вони отримали вичерпні відповіді і від директорки гімназії, і від представників Правобережного відділу освіти департаменту освіти і науки міської ради.

Далі була екскурсія закладом. Батькам презентували навчальні класи, їдальню, актову залу, бібліотеку, санітарні кімнати, укриття. Також ознайомили з роботою цифрового освітнього центру, який спільно облаштували на базі школи благодійники з ЮНІСЕФ та «Посмішка ЮА».

- Питання є, але я впевнена, що всі вони вирішуватимуться в процесі. Пані директорка вже надала відповіді стосовно основних моментів. Ми, як батьки, дуже переймаємося, але я бачила спілкування дітей, то вони сприймають усе набагато легше. Це для них новий етап, і своїм прикладом вони нагадують нам не хвилюватися, бути поряд і підтримувати. А у них усе вийде, - наголосила мати учениці 6-го класу гімназії №30.