Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

20.06.2024 17:05

У Запоріжжі відзначили працівників митної служби

667432b9c9b20__0x0-(1).jpg

Напередодні Дня митника України - свята, яке щорічно відзначається 25 червня - в Запорізькій митниці відбулася урочиста церемонія привітання працівників.

До Запорізької митниці завітала в.о. міського голови, секретар міської ради Регіна Харченко, щоб особисто привітати митників з їхнім днем та висловити слова подяки за нелегку та відповідальну роботу.

- Намагатися, щоб люди дотримувалися тих вимог Митного кодексу, яких вони мають дотримуватися, наповнювати бюджет, коригувати митну вартість, визначати коди товарів – це важливо, і ви робите цю роботу в складних обставинах, в різних умовах, виконуєте свою службу, хвилюючись за родину, хвилюючись за дітей, але все одно залишаєтеся тут – тут живете, тут працюєте, тут служите українському народу і беззаперечно місту Запоріжжю, - зазначила секретар Запорізької міської ради Регіна Харченко.

Під час урочистої частини заходу кращим працівникам Запорізької митниці було вручено Почесні грамоти виконавчого комітету Запорізької міської ради. Також для гостей організували демонстрацію роботи митного собаки – ангійського кокер-спанієля на прізвисько Діана - з відділу кінологічного забезпечення та протидії незаконному переміщенню наркотиків і зброї.

0x0-(2).jpg 0x0-(3).jpg 0x0-(4).jpg 0x0-(5).jpg 0x0.jpg