Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

25.06.2024 12:10

Планові ремонти електричних мереж призначатимуть на період відключень

667a8a83e427e__cb5bf938-9c2b-4cb8-98d1-4cdb2f809d0b.jpg

За інформацією ПАТ «Запоріжжяобленерго», виконуючий обов’язки генерального директора підприємства Андрій Стасевський затвердив рішення, що планові ремонти електричних мереж тепер призначатимуться на час відсутності електроенергії через застосування графіків відключень.

Це зроблено для того, щоб відключення для проведення планових робіт з ремонту та обслуговування електрообладнання не «додавалися» до вимкнень електроенергії через застосування графіків погодинних відключень. Це дозволить зменшити дискомфорт для споживачів.

На підприємстві переглянули підходи до формування плану ремонтних робіт та вже складають новий розклад, аби скрізь, де це можливо, планові роботи виконувалися у той час, коли ця адреса вимикається через застосування графіків погодинних відключень. Виняток – нічні години, коли за правилами техніки безпеки планові роботи на електроустаткуванні проводити заборонено.

Керівник ПАТ «Запоріжжяобленерго» зазначив, що підприємство робить все можливе, щоб максимально скоротити вимушені відключення електроенергії в оселях мешканців.