Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

25.06.2024 16:05

У гімназії №49 провели тренінг для об'єднаних колективів

667abfac209d1__718250f9-34a2-434a-b5ef-6e7c5de6bc2d.jpg

Тематичний захід, присвячений об'єднанню двох навчальних закладів, відбувся у запорізькій гімназії №49. Нагадаємо, в рамках трансформації мережі освітніх закладів міста було прийняте рішення приєднати до гімназії початкову школу «Злагода».

Для зміцнення командного духу та згуртування двох колективів був проведений квест. Педагоги танцювали, співали та спільно посадили дерево - калину, як символ процвітання об’єднаного закладу освіти.

- Ми приймаємо у свою дружню родину педагогів початкової школи «Злагода». Провели захід на об'єднання та згуртування двох колективів. Адже працівники початкової школи переходять до нас повним складом – це 50 людей. Таким чином всі педагоги працевлаштовані, у тому числі й ті вчителі, які працювали в обох закладах за сумісництвом, - розповіла директор гімназії # 49 Ганна Хміль.

Директор початкової школи «Злагода» Наталія Братковська додала, що об'єднання дасть змогу обидвом навчальним закладам збільшити наповнюваність класів учнями. Головне завдання - об'єднати колективи, щоб вони злагоджено працювали та надавали якісні освітні послуги.

Під час заходу панувала атмосфера єдності та взаємопідтримки, що надалі стане запорукою успішного початку нового навчального року.

- Зараз триває об'єднання колективів, і такі заходи дуже важливі. Адже коли два різних колективи стають одним цілим, дуже важливо налагодити взаємодію. Це має велике значення для вчителів. Діти будуть відчувати як злагоджено працює колектив, і те, як проводитимуться заняття, - зауважила вчитель-асистент початкової школи «Злагода» Валерія Шамрицька.