Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

28.06.2024 15:30

У міськвиконкомі розглянули питання благоустрою

667eadbe81443__IMG_3338.JPG

Відбулось чергове засідання робочої групи з питань комплексного благоустрою території міста Запоріжжя. У ньому взяли участь керівники районних адміністрацій, профільних департаментів, управлінь міської ради, комунальних підприємств. Захід пройшов під керівництвом заступниці міського голови Елли Слепян.

Учасники відзвітували про виконання протокольних доручень, в тому чисслі щодо підготовки міста до відзначення Дня Конституції України. Зокрема на проспекті Соборному встановили тисячу синьо-жовтих прапорів. Їх закріпили на електроопорах, будинках. Районні адміністрації отримали доручення стежити за зовнішнім виглядом встановлених прапорів. За необхідності прапори необхідно буде замінювати.

Було розглянуто виконання заходів з благоустрою у Дніпровському та Олександрівському районах з 17 по 28 червня. Детально обговорили проблемні питання благоустрою районів, які потребують вирішення спільними зусиллями. Зокрема приведення до ладу зливової каналізації, утримання мостів, фарбування та ремонт малих архітектурних форм та інше.