Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

04.07.2024 12:10

Привітали співробітників Національної поліції

668665dd4f951__fe0480e5-4688-4668-a9ae-02b3be53889f.jfif

Щорічно 4 липня в Україні відзначається День Національної поліції.

Це професійне свято має особливе значення з огляду на роль Національної поліції України у виконанні завдань з охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримці публічної безпеки та порядку, особливо під час війни.

Сьогодні співробітників Дніпровського відділу поліції ГУНП Запорізької області з професійним святом привітали представники міської влади, Нацполіції, прокуратури та суду.

Секретар міської ради Регіна Харченко висловила поліціянтам щиру вдячність за відданість справі, невтомну працю та захист, зазначивши, що війна додала їм роботи, але й підкреслила сенс і важливість їхньої праці.

– Я вдячна вам за те, що ви оберігаєте спокій нашого міста. Вдячна вам за те, що багато хто з ваших колег бере участь у бойових діях. Вдячна за те, що ви допомагаєте рятувати життя в найскладніші для Запоріжжя часи - після прильотів. Національна поліція – це сила, яка здатна повертати справедливість і вона повертає цю справедливість щодня. Сила, до якої запоріжці йдуть за захистом. Я вдячна всім героям, всім вашим колегам, які зараз боронять територію України. Дякую вам за те, що охороняєте наш спокій, – сказала Регіна Харченко у своєму привітальному слові.

Під час урочистого заходу секретар міської ради нагородила поліціянтів Почесними грамотами виконавчого комітету та передала подарунковий сертифікат на придбання обладнання для удосконалення умов їхньої служби.

ec8fc48b-2b99-4a84-a71a-4d5c37ed6f53.jpg