Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

05.07.2024 12:40

Шевченківський район звітує про комунальні роботи

6687b61ea706e__покіс-трави.jpg

Протягом минулого тижня відділ житлово-комунального господарства та благоустрою Шевченківської райадміністрації відповідно до укладених договорів з виконавцями послуг здійснив такі роботи:

  • вивезення гілля – вул. Миколи Корищенка, Кругова (частково), Чарівна (частково);
  • ліквідація стихійних звалищ – вул. Ігоря Сікорського, Солідарності, Юності, Українська, Гарнізонна (частково), Богдана Завади (частково);
  • покіс трави -  вул. Пархоменка, Бочарова;
  • звалювання дерев на прибудинкових територіях – пр. Моторобудівників  (частково);
  • ремонт дитячих та спортивних майданчиків – сквер по вул. Бочарова  (частково), вул. 8 Березня.

Працівники КП «ЕЛУАШ» ремонтували дорожнє покриття по вул. Юності, прибирали дороги від наносного ґрунту по вул. Молочній та вул. Військбуд, вкладали тактильну плитку на тротуарі по вул. Чарівній. 

Силами КРБП «Зеленбуд» виконано покіс трави по вул. ім. Академіка В.Я. Клімова, 2, 2а, вздовж вул. 8 Березня до гімназії №42, біля гімназії №52, на вул. Пархоменка, впорядкування квітників по вул. Стефанова.

3 липня відбулося засідання опікунської ради з питань захисту прав недієздатних або обмежених у дієздатності осіб при Шевченківській районній адміністрації. Розглянуто 3 питання.

Також 3 липня в малій залі районної адміністрації відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини, на якій розглянуто 55 питання.

Комісія з питань складання актів та видачі довідок з питань проживання/не проживання громадян на території Шевченківського району виїжджала за 18 адресами. За результатами обстеження складено акти фактичного проживання/не проживання громадян та підготовлено відповідні довідки.

Працівники районної адміністрації здійснили комісійне обстеження житлового помешкання (квартири) за адресою просп. Моторобудівників, 28 і надали роз’яснення.

Робоча група з обстеження пошкоджених об’єктів внаслідок збройної агресії російської федерації на території Шевченківського району обстежила 4 квартири.

Відбулось засідання комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкодженні об’єкти нерухомого майна внаслідок збройної агресії рф проти України у м. Запоріжжя з використанням електронної публічної послуги «єВідновлення», на якій розглянуто 11 звернень щодо пошкоджених об’єктів на території Шевченківського району.

Мешканці квартальних комітетів №90, №112, №117, №125 продовжують покіс карантинних рослин та бур’янів на прибудинкових територіях. А жителі квартальних комітетів №104, №105 передали військовим два холодильника для їхніх потреб.