Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

12.07.2024 11:20

У міськвиконкомі розглянули питання благоустрою

6690e7f722100__IMG_4475.JPG

Відбулось чергове засідання робочої групи з питань комплексного благоустрою території міста Запоріжжя. У ньому взяли участь керівники районних адміністрацій, профільних департаментів, управлінь міської ради, комунальних підприємств. Також у нараді взяв участь заступник міського голови Андрій П`ятницький.

Учасники відзвітували про виконання протокольних доручень за підсумками попередніх нарад. Зокрема Інспекція з благоустрою продовжує виявлення та притягнення до відповідальності порушників Правил благоустрою. Складено шість адміністративних протоколів. Також триває боротьба зі «стихійною» торгівлею. КП «Муніципальна варта» провела рейд на кількох вулицях у Хортицькому районі. Виявлено 11 порушників, складено шість адміністративних протоколів. Триває фарбування електричних опор та опор контактної мережі комунальними підприємствами «Запоріжелектротранс» та «Запоріжміськсвітло».

Голова Шевченківської райадміністрації Федір Маєр відзвітував про роботи з благоустрою, виконані у Шевченківському районі. Зокрема виконано покіс трави на площі 96,5 гектарів, видалено 1677 одиниць порослі дерев. У червні-липні ліквідовані 13 «стихійних» звалищ та вивезено майже 53 т сміття, вивезено 88 т гілля за 14 адресами, видалено 26 аварійних дерев за 9 адресами.

Також про виконані роботи з благоустрою проінформувало КП «Запоріжелектротранс». Виконується покіс трави на закріплених територіях, пофарбовано 234 опори контактної мережі, здійснюється прибирання кінцевих зупинок транспорту.