Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

16.07.2024 09:00

Протягом тижня відремонтовано понад сім тисяч квадратних метрів доріг

6694c3157e812__IMG_3782.JPG

На минулому тижні КП «ЕЛУAШ» проводило механічне та ручне прибирання доріг. Прибрано та вивезено 802,6 т наносного ґрунту та залишків технологічного матеріалу.

 Виконано поточний  дрібний ремонт ділянок доріг на 19 вулицях міста Запоріжжя. Укладено 7 285,95  кв. м асфальтового покриття. Проведено герметизацію понад 390 метрів тріщин в асфальті плавильно-заливальною машиною, ремонт 56,82 кв. м асфальтобетонного покриття струменевим методом, ремонт шести елементів зливової каналізації.  

«Інспекцією з благоустрою міста Запоріжжя» складено 6 протоколів щодо адміністративних правопорушень та надано 37 вимог щодо порушення норм законодавства в сфері благоустрою. Перевірено 10 локацій планових/аварійних розриттів на відповідність до виданих  ордерів.

КП «Муніципальна варта» ЗМР складено 19 протоколів за ст.152 КУпАП.

Департаментом муніципального управління міської ради проведене засідання робочої групи для визначення зон та відведення місць для здійснення підприємницької діяльності. На ньому розглянуто 9 питань та за результатами проведення підготовлено 9 наказів.

Укладено 8 договорів  та 1 додаткову угоду на право користування місцем для розташування засобу дрібнороздрібної торговельної мережі та сфери послуг, 3 договори та 1 додаткову угоду на право користуванням місцем для розташування стаціонарної тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності;

Опрацьовано та надано відповіді на 13 звернень з питання розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі; 1 заяву щодо видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою та видано 1 дозвіл на порушення об’єктів благоустрою; опрацьовано 16 заяв щодо видачі ордерів на проведення планового/аварійного розриття та видано 16 ордерів на проведення планового/аварійного розриття.