Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

18.07.2024 12:15

В Олександрівському районі триває покіс трави

6698dd1adbd71__o_1h9ncb4pc1lpk93l1l471egv67r4v.jpg

Минулого тижня траву косили на внутрішньоквартальних територіях.

Фахівці Олександрівської районної адміністрації забезпечують координацію робіт комунальних підприємств та служб щодо організації заходів з благоустрою території району та підтримання належного санітарного стану внутрішньоквартальних територій житлового фонду району. З цією метою проводиться забезпечення належного утримання житлового фонду району та його санітарного стану.

Як повідомили в Олександрівській райадміністрації, за тиждень, з 12 по 17 липня, на території району було виконано:

  • навантаження, подрібнення та вивіз гілля за адресами: вул. Святого Миколая, 8, 24, 28, 29, 34, вул. Поштова, 14в, 27, 49;
  • видалення аварійних дерев у дворах будинків №18 по вул. Шкільній та №68а по вул. Жуковського;
  • збирання та перевезення безпечних відходів на території біля колишнього кінотеатру (вул. Поштова, 71);
  • покіс трави на внутрішньоквартальних територіях за адресами: вул. Козача, 1, 5, Шкільна, 34, Українська, 2, 47, Фортечна, 1-3, 5, Поштова, 161, К. Великого, 16;
  • поточний ремонт підпірної стінки у сквері Піонерів. За звітний період проведений демонтаж бетонних плит, бетонування та укладання бутового каменю на порушеній стіні.

Крім того, фахівці райадміністрації провели обстеження території району на предмет виявлення фактів розміщення інформаційних стендів, дошок, вивісок, зовнішньої реклами, інформація на яких здійснюється російською мовою та виявили 2 об’єкти з порушеннями. Фотофіксація виявлених об’єктів з адресною прив’язкою направлена до департаменту управління активами Запорізької міської ради для подальшої роботи та вжиття заходів з ліквідації російськомовної реклами.

Здійснений контроль за розглядом звернень громадян, що надходять на розгляд районної адміністрації з міського контактцентру «1580». Протягом тижня розглянуто позитивно 7 звернень громадян з питань життєзабезпечення міста.