Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

19.07.2024 13:20

Роботи з благоустрою Комунарського району

669a3e6d7ac3d__0410de16-2beb-4b24-b60e-d4bc31ae53fa.jpg

Як повідомляє Комунарська районна адміністрація, протягом тижня фахівці районної дільниці КП «ЕЛУАШ» щоденно доглядали 53 зупинок громадського транспорту. Виконувалися роботи з прибирання доріг та тротуарів  від наносного ґрунту та випадкового  сміття по вулиці Героїв Національної гвардії України, Набережній магістралі. Прибиральною машиною «Johnston» виконано очищення доріг під бордюром по пр. Соборному,  вул. Космічній, вул. Привокзальній,  вул. Автозаводській. Велися роботи з поточного ямкового ремонту доріг по вул. Закарпатського  легіону, О. Говорухи, вул. Космічній.

Працівники районної дільниці КРБП «Зеленбуд» щоденно на території району виконували  очищення   від сміття газонів  на площі понад 300 тисяч квадратних метрів.

Проводилися роботи з видалення порослі, прополювання квітників у парку ім. Ю. Гагаріна, обрізки троянд, покосу  трави у парку ім. Ю. Гагаріна, а також у сквері біля районної адміністрації,  на вул. Космічній, вул. Чумаченка;

Підрядна організація виконала роботи з підбору та вивезення випадкового сміття  по вул. Дослідна станція, 72, 74, 76, 80, 84, вул. Музичній, 2а.

Фахівці КП «Запоріжміськсвітло» виконали огляд та наладку ділянок мереж зовнішнього освітлення за заявками до міського контакт-центру «15-80».