Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

19.07.2024 15:15

IV Всеукраїнський конкурс «Що для мене Україна?»

669a5453051dd__кон.jpg

Діточок та підлітків запрошують взяти участь у творчому конкурсі до Дня Незалежності України.

Як повідомляють організатори, до участі запрошуються юні художники, співаки та волонтери віком від 4 до 18 років з України та української діаспори різних країн світу.

Конкурс проходитиме у 3 категоріях:

  • малюнок (зображення українських захисників, рятувальників, лікарів та волонтерів, історичних постатей, рідного краю, традицій та сюжету пісень, з якими українці йдуть до Перемоги);
  • фотографія (відображення волонтерських ініціатив дітей);
  • пісня (виконання україномовної пісні, яка береже та формує культурну спадщину українського народу).

Організатори конкурсу: благодійний фонд «Об'єднання світових культур»/UWCF (основний організатор), Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення та Українська молодіжна правнича асамблея.

До оцінювання робіт конкурсантів будуть залучені відомі митці, державні та громадські діячі, представники міжнародних організацій та провідних ЗМІ.

Переможці конкурсу отримають відзнаки та цінні подарунки.

На завершення конкурсу планується проведення благодійних виставок кращих малюнків з метою допомоги дітям, які постраждали внаслідок збройної агресії рф в Україні.

Участь у конкурсі є безкоштовною. Конкурсні роботи приймаються до 4 серпня включно. Їх необхідно подати разом із заявкою до Організаційного комітету.

Контактні дані оргкомітету: konkurs@uwcfoundation.com, https://www.facebook.com/uwcfoundation/.

Детальніше про конкурс читайте за посиланням.