Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

26.07.2024 11:05

Обговорили питання благоустрою міста

66a358e951e2f__19c61d04-1286-4a49-980e-1e16aa0ff71c.jpg

Відбулось чергове засідання робочої групи з питань комплексного благоустрою території міста Запоріжжя. У ньому взяли участь керівники районних адміністрацій, профільних департаментів, управлінь міської ради, комунальних підприємств.

Розглянули підсумки робіт з благоустрою у Комунарському районі з 7 червня по 26 липня. Протягом цього періоду такі роботи на території району виконували комунальні підприємства «Зеленбуд» та «ЕЛУАШ», підрядні організації. Всі заплановані роботи були проведені у встановлений строк.

Обговорили роботу комунального підприємства «Побутовик» з виконання заходів з благоустрою. Окремо зупинилися на питаннях необхідності облаштування у Запоріжжі зон та майданчиків для вигулу собак. У багатьох містах України така практика вже є.

Заслухали звіти про виконання протокольних доручень за підсумками попередніх нарад. Зокрема вони стосувалися боротьби зі «стихійною» торгівлею, яку проводить «Муніципальна варта», перевірки законності роботи об’єктів  дрібнороздрібної торгівлі та іншого.