Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

26.07.2024 12:00

Щотижневий благоустрій Шевченківського району

66a36527b5b06__косять-траву2.jpg

За інформацією відділу житлово-комунального господарства та благоустрою Шевченківської райадміністрації,  протягом тижня, з 19 по 25 липня, у районі були виконані такі роботи відповідно до укладених договорів з виконавцями послуг:

  • вивезення гілля – вулиці Героїв 55-ї  бригади (частково), Полякова, Брюллова, Вороніна, Цитрусова (частково);
  • ліквідація стихійних звалищ – вул. Долинна (частково);
  • покіс трав  -  вулиці Кругова, Вересаєва, Аваліані, Паралельна/Кругова ;
  • звалювання дерев на прибудинкових територіях – вул. Пархоменка (частково);
  • ремонт дитячих та спортивних майданчиків – пр. Моторобудівників, 28.

Працівники КРБП «Зеленбуд» викосили траву по вул. Магістральній, прибрали територію по вул. Військбуд, у сквері по вул. Бочарова,  обрізали кущі в парку ім. Академіка В.Я. Клімова.

24 липня відбулося засідання опікунської ради з питань захисту прав недієздатних або обмежених у дієздатності осіб при Шевченківській районній адміністрації - розглянуто 2 питання. Цього ж дня в малій залі районної адміністрації відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини - розглянуто 34 питання.

Комісія з питань складання актів та видачі довідок з питань проживання/непроживання громадян на території Шевченківського району здійснила виїзди за 14 адресами - підготовлено відповідні довідки.

Працівники райадміністрації здійснили профілактичний рейд у межах квартального комітету №121 щодо утримання прибудинкової території в належному санітарному стані, а саме: покосу карантинних рослин