Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

26.07.2024 15:40

Прибирають зупинки та вивозять сміття

66a397b65e786__Без-имени.jpg

У Комунарському районі Запоріжжя тривають роботи з благоустрою.

Як повідомили в Комунарській районній адміністрації, минулого тижня до виконання робіт з благоустрою залучалися фахівці комунальних підприємств та підрядних організацій.

Так, фахівці районної дільниці ШЕД № 6 КП «ЕЛУАШ» щоденно проводили роботу з утримання зупинок громадського транспорту (53 зупинки). Виконували також роботи з утримання доріг і тротуарів від наносного ґрунту та випадкового сміття по  вул. О. Говорухи, пр. Соборному, вул. Космічній. Прибиральна машина «Джонстон» була залучена в очищенні доріг по пр. Соборному,  вул. Космічній, вул. О. Говорухи,  вул. Автозаводській, вул. Закарпатського легіону, Набережній магістралі.

Минулого тижня також продовжувалися роботи з поточного ямкового ремонту доріг по вул. О. Говорухи (близько 900 кв. м).

Працівники районної дільниці КРБП «Зеленбуд» щоденно очищали газони від сміття. Крім того, виконали видалення порослі по вул. Космічній; прополювання та обрізку квітників по пр. Соборному; покосу та збору скошеної трави та інші роботи.

 Працівники підрядної організації займалися підбором випадкового сміття та його вивезенням.

Фахівці КП «Запоріжміськсвітло» провели огляд та наладку мереж зовнішнього освітлення. На перехресті вул. Юності з вул. Романтичною замінено дорожні знаки 5.38.1 – 5.38.2 «Пішохідний перехід» та 2.3 – «Головна дорога», 5.38.1 по вул. В. Українця.

Працівники КП «Запоріжелектротранс» виконали роботи з прибирання прилеглої території до парків по вул. Складській, 13, прибирання кінцевих зупинок та території автобусного парку, а також покосили траву на кінцевих зупинках по вул. Чумаченка та Сімферопольське шосе.