Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

29.07.2024 12:15

У запорізьких тролейбусах проїзд можна оплатити з допомогою валідатора

66a75dc35b16f__bf55917d-2603-46a6-bc42-ded4e11629e5.jpg

У комунальному транспорті Запоріжжя продовжується впровадження безконтактної оплати проїзду. Великі комунальні автобуси вже раніше були укомплектовані валідаторами та QR-кодами. Нещодавно QR-коди поклеїли у трамваях та тролейбусах.

Тепер настала черга встановлення валідаторів в електротранспорті. Розпочали з тролейбусів, які виходять на лінію та перевозять пасажирів. Роботи розпочалися на минулому тижні і на сьогодні вже завершені.

Загалом валідатори встановлені у 25 тролейбусах. Їх встановили по одному у кожному з цих тролейбусів, на середніх дверях.

- Валідатори у тролейбусах вже працюють. Пасажир може безконтактно оплатити проїзд з допомогою картки або смартфона, - зазначила заступниця начальника з експлуатації тролейбусного депо КП «Запоріжелектротранс» Вікторія Сова.

Зазначимо, також для безконтактної оплати проїзду у тролейбусі можна скористатися QR-кодом. Їх поклеїли по шість штук у кожному тролейбусі.

Таким чином місто продовжує працювати над впровадженням безконтактної системи проїзду у комунальному транспорті. Мета цієї роботи – надати містянам  додаткові можливості  - оплатити проїзд у комунальних автобусах, трамваях та тролейбусах можна буде як готівкою, так і безконтактно.