Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

02.08.2024 15:30

Благоустрій Комунарського району

cfe6866c-1b2f-4e02-97c4-42f6274c610a.jpg

Комунальники продовжують наводити лад в усіх районах міста. Зокрема, з 26 липня по 1 серпня, у Комунарському районі доглядали за дорогами, парками скверами, вивозили сміття, налагоджували зовнішнього освітлення тощо.

Так, фахівці районної дільниці ШЕД № 6 КП «ЕЛУАШ» щоденно виконували роботи з утримання зазначених  об’єктів (53 зупинок). В роботах були залучені до 10 працівників та близько 6 одиниць спецтехніки. Також минулого тижня шляховики виконали поточний ямковий ремонт дороги вул. Тополіна обсягом понад 900 кв. м.

Працівники районної дільниці КРБП «Зеленбуд» щоденно на території району виконували роботи з очищення газонів від сміття на площі орієнтовно  понад 300 000 кв. м. Також були проведені роботи з:

  • видалення порослі по вул. Північнокільцевій, Магара, Закарпатського легіону;
  • збору скошеної трави по вул. Парамонова, в парку ім. Гагаріна;
  • покосу по вул. Закарпатського легіону, у скверах по вул. Автозаводській, 40, вул. Парамонова, в’їзд з Прибережної магістралі на Південний м/р;
  • підмітання доріжок в парках на площі понад 7450 кв. м;
  • навантаження зеленої маси та сміття обсягом 1 т.        

Підрядна організація у звітному періоді виконала роботи з підбору випадкового сміття по вул. Космічній, 76а, 87, 118, Чумаченка, 34А, з пустирів по вул. В. Українця, вул. Барикадна (дорога на ст. Запоріжжя-1 (водонапірна башта),  вул. Парамонова,19.

Фахівці КП «Запоріжміськсвітло» оглянули та наладили мережі зовнішнього освітлення за заявками «Контакт-центру 15-80», по вул. О. Говорухи, вул. Ситова   М. Ласточкіна, вул. Привокзальній.

Працівниками КП «Запоріжелектротранс» у звітному періоді виконано роботи з прибирання кінцевих зупинок 3-4 Південного м/р кінцевих зупинках по вул. Чумаченка та Сімферопольське шосе,  прилеглої території до парків по вул. Складській, 13, очищення опор від реклами по вул. Парамонова, Закарпатського легіону та О. Говорухи.