Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

20.08.2024 10:00

Міська влада вивчає думку підприємців щодо навчання

34d602e3-4766-4771-afe5-794a688b4baa.jpg

Оновлена міська влада продовжує налагоджувати взаємодію, діалог з різними верствами населення. Це важливо, адже влада міста має враховувати думку містян у своїй роботі. Це, зокрема, стосується і думки підприємців, представників малого та середнього бізнесу.

Саме тому у місті створена та розпочала роботу Рада підприємців Запоріжжя. Під час перших двох засідань, які пройшли під головуванням секретаря міської ради Регіни Харченко, було розглянуто низку важливих для малого та середнього бізнесу питань.

Мета такої співпраці – налагодити партнерські відносини з підприємцями. Адже місто зацікавлене у підтримці, розвитку малого та середнього бізнесу, який бере участь у наповненні міського бюджету.

Так під час засідань було підняте питання допомоги міста у залученні підприємців до навчань з важливих для малого та середнього бізнесу тем. Зокрема щодо підготовки та подання грантових проєктів, змін в оподаткуванні.

За результатами засідання, з метою залучення підприємців до навчань, які в подальшому планується проводити у місті Запоріжжі, підприємцям пропонується заповнити опитувальний лист для визначення напрямків навчання та кількості зацікавлених осіб.

Опитувальний лист за посиланням.