Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

22.08.2024 12:35

Триває благоустрій Олександрівського району

97271227-d5a0-46b5-9e2a-a43e1467ab17.jpg

Адміністрація Олександрівського району продовжує роботу з покращення благоустрою та підтримання чистоти на території району, залучаючи необхідні ресурси та координацію між відповідними службами.

Зокрема, впродовж минулого тижня були проведені роботи зі звалювання аварійних дерев. Комунальники працювали по вулиці Перша ливарна, 29.

Також фахівці обстежили територію району щодо виявлення інформаційних стендів, дошок, вивісок, зовнішньої реклами, інформація на яких здійснюється російською мовою. Було виявлено 4 таких об’єкта. Фотофіксація з адресними прив'язками направлена до департаменту управління активами Запорізької міської ради для подальшої роботи та вжиття заходів з ліквідації

Крім того, працівники районної адміністрації взяли участь у перевірці об'єктів фонду захисних споруд, що розташовані на території Олександрівського району. Було перевірено 15 об'єктів.  

Також впродовж тижня були розглянуті та позитивно вирішені 29 звернень громадян з питань життєзабезпечення міста, що надходять на розгляд районної адміністрації з міського «Контакт Центру 1580».