Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

26.08.2024 11:55

КП «Титан» дбає про найбільший міський парк

a98efd30-5f96-481c-aa56-e64e5438e40e.jpg

В обслуговуванні КП «Титан» знаходяться 37 об’єктів по всьому місту – це парки, сквери, пляжі. Аби території місць відпочинку були чистими та охайними, комунальники щодня виконують сезонні роботи з благоустрою.

Одним із об’єктів, за яким постійно доглядають комунальники, є Центральний парк культури і відпочинку «Дубовий гай». Щодня тут працює бригада із 6 «титанівців».

- Наші працівники дбають про санітарний стан «Дубового гаю» - прибирають сміття, чистять урни, підмітають доріжки, доглядають за зеленими насадженнями тощо. Двічі на тиждень, за окремим графіком, приїжджають поливомийна машина та міні-навантажувач «Авант» зі змінним навісним обладнанням. За допомогою спецмашин ми поливаємо зелені насадження та миємо пішохідні доріжки, - розповіла начальник виробничого відділу КП «Титан» Ольга Сліпченко.

Залучення додаткової спецтехніки значно полегшує працю комунальників, адже дозволяє скоротити використання ручного труда. Зокрема, спрощують підмітання вітродуйки, а також «Авант», який щітками згрібає все сміття, після чого залишається лише завантажити та вивезти зібране на утилізацію. Цю техніку підприємство отримало нещодавно та вже активно залучає на всіх локаціях.