Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

13.09.2024 12:25

Підтримка чистоти та порядку в Комунарському районі

0a226259-f30c-4329-bfd0-689d57d23e5d.jpg

У Комунарському районі не припиняється активна робота з благоустрою території.

У районній адміністрації системно проводиться засідання робочої групи з благоустрою за участю представників КП «Запоріжміськсвітло», КРБП «Зеленбуд», КП «ЕЛУАШ» та КП «Запоріжелектротранс». Відповідно до затвердженого графіку ведуться роботи з покращення стану району.

Так, минуло тижня проведено поточний дрібний ремонт внутрішньоквартальних доріг, виконано обстеження доріг щодо аварійної ямковості, а також щоденно проводився об'їзд території для контролю санітарного стану. Мешканців приватного сектору попередили про необхідність дотримання правил благоустрою.

Крім того, впродовж тижня працівники КП «ЕЛУАШ» очищали дороги, тротуари та зупинки міського транспорту, а також заливали шви на одній з основних магістралей району. За допомогою спецтехніки «Джонстон» очищали дороги під бордюром.

Працівники КРБП «Зеленбуд» щоденно прибирали газони, наводили лад у парках та скверах, виконували роботи з покосу трави та догляду за зеленими насадженнями.

Фахівці КП «Запоріжміськсвітло» виконали роботи з огляду та наладки мереж зовнішнього освітлення за заявками, які надійшли до контакт-центру  «15-80»,  а також провели обрізку гілок, поточний ремонт та огляд світлофорів й утримання дорожніх знаків.

Спеціалісти КП «Запоріжелектротранс» впродовж тижня займалися благоустроєм кінцевих зупинок та інших об’єктів громадського транспорту, провели вирубку порослі на території автобусного парку та фарбування 99 опор по вул. Космічній, від вул. Радіо до автовокзалу.

Роботи з благоустрою продовжуються і перебувають на постійному контролі Комунарської районної адміністрації.