Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

03.10.2024 12:30

Збільшено кількість адмінпослуг для захисників та захисниць України

c6f1ca18-77a8-4b2b-82bf-f8b6c245418b.jpg

Запорізький міський Центр надання адміністративних послуг та його територіальні підрозділи продовжують надавати послуги запоріжцям. Серед отримувачів також захисники і захисниці, для яких в усіх територіальних підрозділах ЦНАП працює «Єдине ветеранське вікно».

Перелік послуг, які можуть отримати ветерани, постійно збільшується. Зокрема наразі додано ще 12 послуг, які стосуються встановлення статусів осіб з інвалідністю внаслідок війни, оформлення матеріальної допомоги за міськими програмами, надання проїзних талонів, оформлення документів на санаторно-курортне лікування тощо.

- В «Єдиному ветеранському вікні» постійно збільшується кількість послуг, які надаються ветеранам, ветеранкам та членам їхніх сімей. Для того, аби якісно надавати ці послуги і запроваджувати нові, ми постійно співпрацюємо з департаментом соціального захисту населення, який є суб’єктом таких послуг, взаємодіємо з Міністерством у справах ветеранів тощо. Ми прагнемо, щоб ветеранам, ветеранкам та членам їхніх сімей було зручно і комфортно отримувати в одному місці весь комплекс послуг, які є дуже важливими для них, - наголосила директорка департаменту адміністративних послуг Наталя Мила.  

Сьогодні фахівці департаменту соціального захисту населення провели в ЦНАПі навчання для адміністраторів щодо особливостей надання нових послуг.

- Ми активно працюємо щодо надання нових послуг. Наразі вже 11 захисників звернулися до ЦНАПу щодо встановлення статусу особи з інвалідністю внаслідок війни. Заяви ми отримали і відпрацьовуємо ці питання, - розповіла директорка департаменту соціального захисту населення міськради Тетяна Круподера.

З графіком роботи ЦНАПів, їх адресами можна ознайомитися за посиланням.