Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

11.10.2024 10:25

Триває розробка програми «Ветеранська політика Запорізької міської територіальної громади»

c847ea6b-2bf2-4d2d-a118-771629f107f8.jpg

У Запоріжжі продовжується розробка Міської комплексної програми «Ветеранська політика Запорізької міської територіальної громади» на 2025-2027 роки. Над цим працює робоча група, створена згідно з розпорядженням, яке підписала секретар міської ради Регіна Харченко.

- Наш департамент завершив збирати пропозиції до програми від департаментів, управлінь міської ради. Ми їх опрацюємо, доповнимо. Після цього винесемо пропозиції щодо розробки програми на розгляд робочої групи, - зазначила директорка департаменту з питань ветеранської політики міської ради Олена Швець.

У розробці програми також будуть враховані результати опитувань серед ветеранів та ветеранок. Зокрема триває комплексне опитування. До нього можна долучитися за посиланням.

- Це перше подібне опитування у Запоріжжі з 2014 року. Воно має комплексний характер та включає 29 питань. Зокрема питання щодо соціальної, медичної, правової допомоги, працевлаштування тощо. Також учасники опитування можуть висловити свої побажання щодо програми, - сказала Олена Швець.

Зокрема серед побажань ветеранів вже були пропозиції щодо створення ветеранського хабу у Запоріжжі, де ветерани та ветеранки в одному місці зможуть отримати необхідну допомогу. Міська та обласна влада вже спільно опрацьовують це питання.

Також з 26 вересня департамент розпочав проведення опитування щодо якості медобслуговування ветеранів та ветеранок. Його результати будуть враховані при розробці програми. Долучайтесь до опитування за посиланням.