Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

15.10.2024 16:30

Міська влада співпрацює з Червоним Хрестом

7f8f84e6-1250-476d-bb8c-71eeff22b666.jpg

Відбулася зустріч секретаря Запорізької міської ради Регіни Харченко з представниками обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

Під час зустрічі обговорили ключові напрями співпраці, серед яких нові спільні проєкти для підвищення безпеки та підтримки громади під час війни.

Зокрема, обговорили питання щодо навчання водіїв муніципального транспорту Запоріжжя наданню першої медичної допомоги, щоб вони могли  допомогти пасажирам в умовах надзвичайної ситуації.

Також було порушено питання щодо підвищення безпеки на дорогах. Планується встановити інсталяції макетів школярів біля пішохідних переходів тих освітніх закладів, де навчання відбувається у змішаному форматі. Це допоможе водіям бути більш уважними та зменшить аварійність.

Обговорили також передачу місту бетонних захисних споруд, що зроблені відповідно до всіх державних стандартів, а також необхідність виділення окремого приміщення в Заводському районі для реалізації соціального проєкту.

Спільна робота міської ради та Червоного Хреста спрямована на підвищення якості життя в Запоріжжі та безпеки в умовах воєнного часу.