Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

16.10.2024 10:30

На центральному проспекті висадили липи

a705720c-956b-4cf0-90a3-e83392a277e3.jpg

Працівники КРБП «Зеленбуд» та КП «Титан» в усіх районах міста виконують низку важливих осінніх робіт з догляду за зеленими зонами. Комунальники прибирають, навантажують та вивозять опале листя, виконують формувальну обрізку чагарників та дерев, доглядають за квітниками, трояндами та зеленими насадженнями, виконують роботи з подрібнення гілля, викошують зелені зони, ремонтують лавки та гойдалки тощо.

З початку тижня роботи активно проводилися на різних локаціях міста, серед яких: вулиця Жаботинського та сквер Зв'язківців у Вознесенівському районі, сквер по вулиці Бочарова та вулиця Іванова Шевченківського району, вулиця Сергія Синенка та сквери й парки Дніпровського району, парк ім. Гагаріна та вулиця Володимира Українця у Комунарському районі, площа Фестивальна, парк Поколінь у Хортицькому районі, парки та сквери Заводського району, парк Перемоги, Центральний пляж та ін.

Крім того, "зеленбудівці" розпочали висадку лип на проспекті Соборному. 50 красунь будуть висаджені в Олександрівському районі. Молоді дерева прикрасять центральний проспект Запоріжжя та сприятимуть озелененню міста.

Запоріжців закликають поважати роботу комунальників, не смітити, не ламати насадження та берегти  зелені зони.