Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

18.10.2024 08:30

В Олександрівських скверах пофарбували лавки

3ab06c75-4d48-4df3-8dba-7eff3b7f5bd8.jpg

В Олександрівському районі Запоріжжя тривають роботи з благоустрою.

Минулого тижня відремонтували та пофарбували лавки у скверах Платонівському, Олександрівському й Прикордонників, а також на зеленій зоні на перетині вулиці Академіка Амосова та проспекту Соборного. Як зазначили в Олександрівській райадміністрації, це невеликий, але приємний подарунок для маленьких мешканців міста та їхніх батьків, які там відпочивають.

Крім того, в період з 11 по 17 жовтня в районі активно виконувалися роботи з благоустрою території. Райадміністрація забезпечила координацію робіт комунальних підприємств та служб щодо організації цих заходів та підтримання належного санітарного стану внутрішньоквартальних територій житлового фонду району.

Так, минулого тижня видалили аварійні дерева на внутрішньоквартальних територіях за адресами: вул. Гоголя, 45, вул. Запорізька, 9а, вул. Костянтина Великого, 20.

Крім того, фахівці райадміністрації опрацювали та позитивно вирішили 7 звернень громадян з питань життєзабезпечення міста, що надійшли на розгляд з міського контакт-центру «15-80».

Наступного тижня роботи з благоустрою на території Олександрівського району триватимуть. Заплановано продовжити видалення аварійних дерев, а також провести ремонт елементів на дитячих майданчиках.