Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

Оголошення: транспорт

 

Інформація щодо роботи автобусних маршрутів загального користування на період воєнного стану (станом на 17 квітня 2024 року)

Перелік підприємств, які обслуговують автобусні маршрути загального користування у м.Запоріжжя (станом на лютий 2024 року)


До уваги керівників автопідприємств!

Про призначення з 21.06.2024 перевізника для тимчасового (терміном до трьох місяців) обслуговування автобусного маршруту загального користування №54 «вул. Історична – ТЦ «Епіцентр, Ашан»

Оприлюднено 24.05.2024


Залізничний транспорт АТ «Укрзалізниця» через його надійність залишається для населення, що здійснює щоденні поїздки в приміському сполученні на роботу й навчання, основним видом транспорту.

Приміські пасажирські перевезення, що виконує АТ «Укрзалізниця», наймасовіші й найдоступніші для населення, але й найзбитковішій. Це впливає на подальшій розвиток залізниці.

Особливою гострою проблемою багатьох років для АТ «Укрзалізниця» залишається зростання кількості безквиткових пасажирів на приміських перевезеннях.

АТ «Укрзалізниця» звертається до пасажирів, які здійснюють поїздки приміським залізничним транспортом, про недопущення безбілетного проїзду.



ДО УВАГИ ВЛАСНИКІВ АВТОТРАНСПОРТУ!
Виконавчий комітет Запорізької міської ради ОГОЛОШУЄ конкурс на визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу з метою забезпечення проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування в місті Запоріжжі 10.04.2023.

Оприлюднено 06.03.2023


Управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради повідомляє наступне.

Відповідно до рішення Запорізької міської ради «Про реорганізацію комунального підприємства «Запорізький центр диспетчеризації громадського транспорту» шляхом приєднання до комунального підприємства «Центр управління інформаційними технологіями» від 12.10.2022 № 19 припиняє свою діяльність комунальне підприємство «Запорізький центр диспетчеризації громадського транспорту» (код ЄДРПОУ 41910760) в результаті реорганізації шляхом приєднання його до комунального підприємства «Центр управління інформаційними технологіями» (код ЄДРПОУ 13620112).

Голова ліквідаційної комісії – Євграшина Ганна Леонідівна, тел. 0684477955.

Заяви кредиторів приймаються у письмовому вигляді протягом двох місяців з дня опублікування оголошення за адресою: 69095 м. Запоріжжя, вул. Шкільна, 2.

21.10.2022