Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

28/09/2010

Рішення виконавчого комітету від 28.09.2010 № 433 «Про затвердження мережі загальноосвітніх навчальних закладів усіх типів, класів, груп продовженого дня та дошкільних і позашкільних навчальних закладів на 2010-2011 навчальний рік»

 

 

            У відповідності до статті 32 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 14, 48 Закону України “Про загальну середню освіту”, Закону України „Про дошкільну освіту”, Закону України „Про позашкільну освіту”, виконавчий комітет Запорізької міської ради

В И Р І Ш И В :

            1. Затвердити на 2010-2011 навчальний рік мережу загальноосвітніх навчальних закладів усіх типів та дошкільних навчальних закладів, що підпорядковані відділам освіти районних адміністрацій міської ради і фінансуються з бюджетів районів міста згідно з додатками 1-9.

2. Затвердити на 2010-2011 навчальний рік тривалість перебування дітей і режим роботи груп у комунальних дошкільних навчальних закладах, що підпорядковані відділам освіти районних адміністрацій міської ради, згідно з додатком 10.

3. Затвердити на 2010-2011 навчальний рік тривалість перебування дітей і режим роботи груп у дошкільних відділеннях при навчально-виховних компле-ксах та при загальноосвітніх навчальних закладах, підпорядкованих відділам освіти районних адміністрацій міської ради, згідно з додатком 11.

            4. Затвердити на 2010-2011 навчальний рік таку мережу загальноосвітніх навчальних закладів усіх типів, підпорядкованих управлінню освіти і науки міської ради:

            4.1. Мережу класів загальноосвітніх навчальних закладів, підпо-рядкованих управлінню освіти і науки міської ради, що фінансуються з бюджету міста, згідно з додатком 12.

4.2. Мережу груп продовженого дня в загальноосвітніх навчальних закладах, підпорядкованих управлінню освіти і науки міської ради, згідно з додатком 13.

4.3 Мережу груп продовженого дня в загальноосвітніх навчальних закладах, підпорядкованих управлінню освіти і науки міської ради, що функціонують на умовах самоокупності згідно з додатком 14.

4.4. Мережу дошкільних відділень при навчально-виховних комплексах, підпорядкованих управлінню освіти і науки Запорізької міської ради, згідно з додатком 15.

4.5. Тривалість перебування дітей у дошкільних відділеннях при навчально-виховних комплексах, підпорядкованих управлінню освіти і науки міської ради, згідно з додатком 16.

            4.6. Мережу міжшкільних навчально-виробничих комбінатів трудового навчання і професійної орієнтації учнів, що фінансуються з бюджету міста на 2010-2011 навчальний рік, згідно з додатком 17.

            5. Затвердити на 2010-2011 навчальний рік мережу позашкільних навчальних закладів, підпорядкованих управлінню освіти і науки міської ради згідно з додатком 18 та відділам освіти райадміністрацій.

            6. Управлінню освіти і науки міської ради (Кузьменко В.І.):

6.1. Забезпечити контроль щодо формування оптимальної мережі установ освіти м. Запоріжжя на 2011-2012 навчальний рік.

6.2. Забезпечити в межах асигнувань, виділених на утримання установ освіти у поточному році та передбачити у бюджеті 2011 року кошти на організацію підвозу дітей згідно з додатком 19.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови  з питань діяльності виконавчих органів ради Кузьміна О.С.

 

 

Міський голова                                                                                           Є.Г.Карташов

 

Прикріплені файли:

dodatki do rishennya 433.doc