Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

02/03/2010

Рішення виконавчого комітету від 02.03.2010 № 60 «Про організацію робіт по проведенню пасажирообстеження на міських автобусних маршрутах загального користування»

 

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», постановою Кабінету Міністрів України від 26.09.2007 №1184 «Про внесення змін до Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту», наказом Міністерства транспорту України від 21.01.1998 №21 «Про затвердження Порядку та умов організації перевезень пасажирів та багажу автомобільним транспортом», на виконання Програми розвитку та вдосконалення пасажирських перевезень на автомобільному транспорті на 2010 рік, затвердженої рішенням міської ради від 23.12.2009 №10, а також враховуючи звернення голів районних адміністрацій міської ради та підприємств-перевізників, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
         1. Рекомендувати автопідприємствам - перевізникам, які надають послуги з перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування, провести пасажирообстеження на міських автобусних маршрутах (рейсах), по яких строк дії договорів закінчується в 2010 році.
2. Дозволити автопідприємствам – перевізникам, на день проведення пасажирообстеження, враховуючи пропозиції голів районних адміністрацій міської ради, внести зміни до схем руху автобусних маршрутів загального користування, згідно з додатком.
3. Управлінню транспорту та зв’язку міської ради (Костюченко Л.А.) проаналізувати матеріали пасажирообстеження, підготувати на розгляд виконавчого комітету міської ради проект рішення щодо внесення змін до маршрутної мережі та винесення маршрутів на конкурс.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М.

 

Міський голова                                                                     Є.Г.Карташов

Прикріплені файли:

dodatok do rishennya 60 02 03 2010.doc