Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

24/12/2008

Рішення виконавчого комітету від 24.12.2008 № 554 «Про встановлення питомих норм споживання питної води у м.Запоріжжі»

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 25 серпня 2004 року № 1107 „Про затвердження Порядку розроблення та затвердження нормативів питного водопостачання” та з метою приведення питомих норм споживання питної води у м. Запоріжжі відповідно до діючої нормативної бази, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Встановити з 01.01.2009 питомі норми споживання питної води у м.Запоріжжі, яка необхідна для забезпечення питних, санітарно-гігієнічних та побутових потреб однієї людини протягом доби згідно з додатком.
2. Концерну „Міські теплові мережі” провести розрахунки по визначенню нормативу питної води на підігрів для мешканців упорядкованих квартир будинків з централізованим гарячим водопостачанням та подати на затвердження виконавчому комітету Запорізької міської ради до 31.12.2009.
3. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 25.08.2004 № 327 „Про упорядкування питомих норм споживання питної води у м.Запоріжжі”.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальника головного економічного управління міської ради Новак Н.В. та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дорофеєва О.М.

Міський голова Є.Г.Карташов

 

Питомі норми споживання питної води у м. Запоріжжі