Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

10/10/2008

Рішення виконавчого комітету від 10.10.2008 № 437 «Про встановлення тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії та на послуги з централізованого опалення і підігріву питної води комунальному підприємству «Водоканал» м. Запоріжжя для котельні, розташованої на території Дніпровської водопровідної станції № 1»

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про теплопостачання», «Про житлово-комунальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 10.07.2006 №955 «Про затвердження Порядку формування тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії та послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води» виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Встановити з 15.10.2008 тарифи на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії та на послуги з централізованого опалення і підігріву питної води комунальному підприємству «Водоканал» м. Запоріжжя для котельні, розташованої на території Дніпровської водопровідної станції № 1 згідно з додатками 1,2.
2. Для аналізу тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії та на послуги з централізованого опалення і підігріву питної води комунальному підприємству «Водоканал» м. Запоріжжя щоквартально до 30 числа місяця, наступного за звітним, надавати звітні матеріали до головного економічного управління міської ради.
3. Вважати таким, що втратило чинність з 15.10.2008 рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 27.12.2007 № 524 «Про встановлення тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії та на послуги з централізованого опалення і підігріву питної води комунальному підприємству «Водоканал» м. Запоріжжя для котельні, розташованої на території Дніпровської водопровідної станції № 1».
4. Управлінню з питань внутрішньої політики міської ради оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальника головного економічного управління міської ради Новак Н.В.

Міський голова Є. Г.Карташов

 

Додатки до рішення виконавчого комітету від 10.10.2008 №437