Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

13/06/2007

Рішення міської ради від 13.06.2007 № 39 «Про внесення змін до рішення міської ради від 28.03.2007 № 35 «Про комунальний заклад «Медсанчастина «Запоріжсталь» та «Дніпроспецсталь»»

         Згідно з Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про власність», на виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 03.05.2007 № 682 «Про запровадження тарифних коефіцієнтів Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери, передбачених за ІІ етапом», враховуючи звернення Відкритого акціонерного товариства «Запорізький металургійний комбінат «Запоріжсталь» від 23.05.2007 № 20-1642, з метою збереження обсягів та якості медичного обслуговування населення
м. Запоріжжя та забезпечення виплат звільненим працівникам згідно діючого законодавства України, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА :
         1. Викласти додаток № 2 до договору на спільне фінансування КЗ «Медсанчастина «Запоріжсталь» та «Дніпроспецсталь» в ІІ кварталі 2007 року у новій редакції ( додається).
        2. Пункт 4 рішення міської ради від 28.03.2007 № 35 «Про комунальний  заклад «Медсанчастина «Запоріжсталь» та «Дніпроспецсталь» викласти в наступній редакції:
        Управлінню комунальної власності міської ради (Теслюк В.Я.) створити комісію щодо проведення інвентаризації майна комунального закладу «Медсанчастина «Запоріжсталь» та «Дніпроспецсталь».
        3. Рішення міської ради від 28.03.2007 № 35 «Про комунальний заклад «Медсанчастина «Запоріжсталь» та «Дніпроспецсталь» доповнити пунктами 5 та 6:
        «5. Передати за договором позички строком на 20 років майно за переліком згідно з додатком заснованому за участю ВАТ «Запорізький металургійний комбінат «Запоріжсталь» закладу охорони здоров’я у формі товариства з обмеженою відповідальністю (додається).
        ВАТ «Запорізький металургійний комбінат «Запоріжсталь» протягом п’яти робочих днів з дати державної реєстрації закладу охорони здоров’я у формі товариства з обмеженою відповідальністю надає управлінню комунальної власності міської ради у письмовій формі інформацію про створену юридичну особу – заклад охорони здоров’я».

        «6. Управлінню комунальної власності міської ради (Теслюк В.Я.) після отримання інформації, передбаченої пунктом 5 рішення, укласти договір позички на зазначене в додатку майно із знов створеним закладом охорони здоров’я».
        4. Пункт 5 рішення міської ради від 28.03.2007 № 35 «Про комунальний заклад «Медсанчастина «Запоріжсталь» та «Дніпроспецсталь» вважати пунктом 7 рішення.
          5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кузьміна О.С. та постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення (Денщикова І.О.).

-
Міський голова Є.Г.Карташов

Додаток №2 до договору на спільне фінансування

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення