Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

10/04/2007

Рішення виконавчого комітету від 10.04.2007 № 127 «Про організацію та здійснення процедур закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти»

Керуючись Законом України „Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти” (зі змінами та доповненнями), виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Взяти до відома аналітичну довідку стосовно проведених торгів у 2006 році виконавчими органами міської ради, комунальними підприємствами міста (додається).
2. Головному економічному управлінню міської ради:
2.1. Здійснювати моніторинг за проведенням закупівель за державні кошти.
2.2. Надавати консультативну та методичну допомогу розпорядникам коштів при здійсненні закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти, поширювати серед розпорядників коштів інформацію, яка стосується проведення торгів.
3. Зобов'язати виконавчі органи міської ради, комунальні підприємства міста надавати до головного економічного управління міської ради інформацію:
- про заплановані на поточний рік закупівлі товарів, робіт і послуг (річний план діяльності тендерного комітету, зміни до нього) – щороку, у термін та за формою, які встановлюються спеціально уповноваженим центральним органом виконавчої влади з питань координації закупівель товарів, робіт і послуг;
- про поточні торги (тендери) за формою, що додається – щоквартально, до 2 числа місяця, наступного за звітним кварталом;
- інформацію за формою державної статистичної звітності (форма №1-торги (тендери) „Звіт про проведення процедур закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти”, яка затверджена наказом Державного комітету статистики України – щоквартально, до 2 числа місяця, наступного за звітним кварталом.
Узагальнену інформацію необхідно надавати з урахуванням розпорядників бюджетних коштів нижчого рівня та одержувачів бюджетних коштів, на паперових та електронних носіях.
4. Вважати рішення виконавчого комітету міської ради від 22.12.2005 №490 „Про організацію та здійснення процедур закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти” та від 23.03.2006 №90 „Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 22.12.2005 №490 „Про організацію та здійснення процедур закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти” такими, що втратили чинність.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальника головного економічного управління міської ради Новак Н.В.

Міський голова Є.Г.Карташов

 

 Аналітична довідка стосовно проведення торгів у 2006 році

 

Форма

Інформація
про поточні торги за ______________ квартал 200__ року
____________________________________________________________________
(найменування розпорядника коштів)

  тис. грн.

Назва предмета закупівлі
відповідно до коду класифікатора продукції та послуг
ДК 016-97

Код класифікатора продукції
та послуг
ДК 016-97

 

Запланована сума на закупівлю

Обрана процедура
закупівлі

Дата розкриття
тендерних пропозицій

Кількість
учасників торгів

Дата акцепту
тендерної пропозиції

 

Переможець тендера

Дата укладеного
договору

Сума укладеного

договору

Причина відміни або призупинення торгів

1

2

3

4

6

7

8

9

10

11

12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Керівник розпорядника коштів_______________________