Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

08.02.2024 14:50

Перевірено ще один автобусний маршрут

65c4cee30fc76__00e5de36-c32d-4980-a6d9-98ab2cae3ec7.jpg

Продовжує працювати міська комісія з питань перевірок технічного стану транспортних засобів та обслуговування автобусних маршрутів. Один з напрямків роботи – виїзні перевірки автобусних маршрутів громадського транспорту, які обслуговують приватні перевізники.

Комісія перевіряє виконання автотранспортними підприємствами умов договорів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах. Це стосується перевезення пільговиків, санітарного та технічного стану транспорту, дотримання графіків руху, кількості транспорту на лінії та дотримання «класності» транспорту, який обслуговує маршрут.

Чергова перевірка відбулася сьогодні на маршруті №80. За її результатами складено акт, перевізник буде проінформований про результати перевірки.

Подібні заходи тепер проводяться регулярно. Одна з підстав – скарги на роботу тих чи інших маршрутів, які надходять від громадян. У разі виявлення порушень перевізник інформується про це та отримує час на їх усунення. У разі невиконання цих вимог перевізник може бути викликаний для надання пояснень, у подальшому до нього можуть застосовуватися заходи, передбачені законодавством, укладеними договорами на обслуговування маршрутів.