Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

21.02.2024 12:35

Комунальники виконують сезонні роботи

65d5ceb521f32__Зб.jpg

Новий робочий тиждень для працівників КРБП «Зеленбуд» та КП «Титан» розпочався з очищення території міста від сміття, обрізки дерев та вивезення гілля і опалого листя.

Так, впродовж останніх трьох днів «зеленбудівці» навели чистоту на Алеї Бойової Слави та у парку Трудової Слави, у скверах Заводського району, у парках та на зелених зонах у Комунарському районі, у сквері по вулиці Військбуд, у парку ім. Академіка Клімова та у сквері по вулиці Бочарова, а також прибрали випадкове сміття з зелених зон у Шевченківському районі.

Також комунальники провели обрізку дерев по вулицях: Гоголя, Корищенка, Чарівній, по Північному шосе, по проспекту Маяковського та по проспекту Соборному, у сквері по вулиці Авраменка. Крім того, виконали формовочну обрізку дерев у парку Трудової Слави та впорядкували квітники на майдані Героїв.

Навантажили і вивезли гілля у Заводському районі, у Вознесенівському районі зокрема по проспекту Соборному та на в'їзді до міста у Дніпровському районі.

Крім того, прибрали, навантажили і вивезли опале листя у Вознесенівському, Шевченківському, Хортицькому районах, а також у Комунарському районі, зокрема у парку ім. Гагаріна.

Водночас фахівці КП «Титан» виконали роботи з прибирання територій та обрізки дерев у парку Перемоги, у скверах: ім. В.І. Чуйкова, ім. І.В. Гутніка-Залужного, Чорнобильців та у скверах по вул. Бородинській,1 і по бул. Вінтера.

1.jpg 2.jpg 3.jpg