Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

23.02.2024 10:55

В Олександрівському районі підтримують чистоту

65d8584de34e6__Олександрівський.jpg

Як повідомили в Олександрівській райадміністрації, в районі не припиняється наведення ладу на території.  Протягом тижня – з 16 по 22 лютого - фахівці районної адміністрації забезпечували координацію роботи комунальних підприємств та служб щодо благоустрою території району і забезпечення належного утримання житлового фонду.

Так, були проведені роботи з навантаження та вивезення опалого листя та гілля за адресами: вулиці Олександрівська, 25, 49, 104, Жуковського, 76, 85, Гоголя, 149, Дніпровська, 24, Залізнична, 4 та 6а.

Також комунальники зібрали та вивезли сміття з території району. Роботи виконані за адресами: зелені зони по вулицях Олександрівській, вул. Поштовій, 71, Дніпровській, 2 та 4, Земського лікаря Лукашевича, 19, Св. Миколая, 78, Арочній, Першотравневій, Крива бухта, Пестеля.

Проведено обстеження території району щодо виявлення стендів, дощок, вивісок, зовнішньої реклами, інформація на яких подана російською мовою. Впродовж звітного періоду виявлено 5 таких об’єктів. Фотофіксацію російськомовної зовнішньої реклами з адресними прив’язками направлено до департаменту управління активами міської ради для подальшої роботи та вжиття заходів з її ліквідації.

В районі тривали перевірки виявлення будівельних та ремонтних відходів на прибудинкових територіях житлового фонду. Виявлено 4 такі локації.

Протягом минулого тижня розглянуто та вирішено позитивно 11 звернень громадян з питань життєзабезпечення міста, що надійшли до райадміністрації з міського контакт-центру «15-80».