Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

26.02.2024 10:20

Запоріжці звертаються за послугами до міських ЦНАПів

65dc414140849__o_1dmsvpvhegbmojf6qj1cp2kaea.jpg

Запорізький Центр надання адміністративних послуг та його територіальні підрозділи продовжують надавати послуги містянам. Так, з 19 по 23 лютого з різними питаннями до ЦНАПів звернулись 1084 людини.

Найбільш популярною стала послуга державної реєстрації права власності на нерухоме майно. З заявами з цього питання звернулися 398 містян. Також надійшли 85 заяви щодо отримання послуги державної реєстрації іншого (відмінного від права власності) речового права на нерухоме майно. Ще 77 запоріжців звернулись до територіальних підрозділів ЦНАПу за отриманням інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно. Крім того, надійшли 60 заяв від містян на отримання послуги державної реєстрації змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, у тому числі змін до установчих документів юридичної особи (крім громадського формування)

Загалом нині у запорізькому ЦНАПі та його територіальних підрозділах містяни можуть скористатися 286 видами послуг, а також отримати консультацію від працівників обласного центру зайнятості.