Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

28.02.2024 13:05

Триває наведення чистоти

65df0e25b34f1__4.jpg

Новий робочий тиждень працівники КРБП «Зеленбуд» та КП «Титан» розпочали з обрізки дерев та вивезення гілля і опалого листя, а також з очищення території міста від сміття.

Так, впродовж останніх трьох днів «зеленбудівці» навели чистоту у парку Трудової Слави, на зелених зонах на під'їзді до естакади у Дніпровському районі, на зелених зонах Заводського району. А також навели лад на площі Фестивальній та впорядкували газони по проспекту Соборному.

Очистили газони від опалого листя по вулиці Чарівній та на площі Фестивальній. Прибрали, навантажили та вивезли опале листя і гілля у Комунарському, Заводському, Шевченківському районах та у Дніпровському районі, зокрема, по вулиці Тиражній.

Крім того, фахівці КРБП «Зеленбуд» провели обрізку дерев по вулиці Магістральній та по вулиці Демократичній, а також обрізали чагарники по Північному шосе. Провели формовочну обрізку дерев у сквері по вулиці Бочарова, у парку Трудової Слави та по проспекту Маяковського. А також видалили стару аварійну тополю по вулиці Чумаченка.

Тим часом працівники КП «Титан» цього тижня навели чистоту та прибрали опале листя у парку Перемоги, у сквері по вул. Гутніка-Залужного, очистили газони від опалого листя у парку «Молоді», прибрали опале листя у парку по вул. Сергія Синенка, а також навели чистоту у парках і скверах Заводського району.

Крім того, «титанівці» очистили від сміття територію Центрального пляжу. Провели формовочну обрізку дерев у парку вздовж Набережної магістралі. Відремонтували елементи спортивного майданчика у парку Перемоги.

5.jpg Титан.jpg титан1.jpg