Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

28.02.2024 14:40

Перевірка санітарного стану територій

65df232c5872d__іб.jpg

Завдяки роботі фахівців інспекції з благоустрою у місті цього тижня приведено до належного санітарного стану кілька засмічених локацій.

Так, по вул. Незалежної України після отримання вимоги власнику довелося прибрати будівельні матеріали, які він зберігав на зеленій зоні. Згідно з вимогами законодавства в сфері благоустрою заборонено тривале зберігання будматеріалів на фасадних частинах земельних ділянок та на прилеглих територіях до комерційних об'єктів. Вимога була виконана у встановлені терміни та в повному обсязі.

Також цього тижня до належного санітарного стану приведена зона відпочинку у річковому порту, яка останнім часом перетворилась на смітник. Спеціалісти інспекції з благоустрою направили вимогу балансоутримувачу земельної ділянки терміново відреагувати. Роботи з прибирання були виконані вчасно та повністю.

Крім того, днями стихійне сміттєзвалище було ліквідоване по вулиці Залізничній. Роботи вдалось виконати швидко завдяки співпраці фахівців інспекції з благоустрою та Олександрівської районної адміністрації.

 За результатами проведеної роботи спеціалістами інспекції житель одного з будинків по вулиці Якова Новицького не став чекати складання протоколу про адміністративне правопорушення. Чоловік добровільно прибрав на прибудинковій території сміттєзвалище, яке він створив з будівельних відходів.

Інспектори нагадують запоріжцям, що у місті тривають перевірки санітарного стану територій, і закликають містян не порушувати вимоги законодавства та дотримуватись правил благоустрою.

іб1.jpg іб3.jpg