Секретар міської ради Анатолій Куртєв звернувся до запоріжців

04.03.2022 10:00

Секретар міської ради Анатолій Куртєв звернувся до запоріжців:

- Ця ніч була тривожною не тільки для України, а й для всього світу: нелюді обстріляли та захопили майданчик АЕС в Енергодарі.

Внаслідок обстрілів сталася пожежа в навчально-тренувальному корпусі АЕС. Зараз її вже ліквідовано. Жертв немає. Радіаційний фон без змін. Працівники станції контролюють стан енергоблоків.

Весь світ розуміє, що вести бої на такому об’єкті не можна. Окрім божевільної орди, яка прагне повернутися у кам’яний вік.

Запоріжжя з вами, Енергодар!

Тепер щодо оборони запорізького напрямку. Збройні сили України застосовують штурмову та армійську авіацію і дають гідну відсіч ворогу. Окупанти несуть чималі втрати, кидають техніку та здаються у полон, але продовжують намагатися розвивати наступ.

Передмістя Запоріжжя надійно укріплене. Але ще раз закликаю усіх долучатися до укріплення своїх районів. Копайте рови, зводьте фортифікаційні спорудження. Якщо можете, несіть пусті мішки. Підприємці, допомагайте з технікою! За інформацією про те, як саме ви можете долучитися до укріплення, звертайтеся до ваших районних адміністрацій.

Зараз наша сила у згуртованості!

Разом ми вистоїмо та покажемо ворогу дорогу у напрямку у його руського корабля!

Тримаймося!